0418 68 35 00

Microsoft Power Virtual Agents

Intelligente service. Altijd bereikbaar.

Chatbots groeien in populairheid en dat is niet voor niks. Voor klanten (en medewerkers) is het een makkelijke manier om snel antwoord te krijgen op vragen. Bovendien neemt de chatbot jouw servicemedewerkers werk uit handen, zodat er tijd vrij komt voor belangrijkere zaken. Win-win dus! Met Power Virtual Agents bouw je eenvoudig gebruiksvriendelijke chatbots, zonder dat je hiervoor hoeft te coderen.

Dit wil ik ook

Waarom Power Virtual Agents

Met Power Virual Agents maak, test en publiceer je snel krachtige bots zonder training. Je kunt verschillende talen instellen voor het contact met klanten en werknemers via websites, mobiele apps, Facebook, Microsoft Teams of elk ander kanaal dat wordt ondersteund door het Azure Bot Framework. Met chatbots kun je veelvoorkomende problemen geautomatiseerd op te lossen. Zo kunnen je (service)medewerkers zich concentreren op complexe verzoeken en waardevolle interacties.

Naar Power BI
Naar Power Apps
Naar Power Automate

virtual agent Microsoft

Ontwikkel zónder te coderen

Microsoft Power Virtual Agents maakt het ontwikkelen van chatbots makkelijk. Je bouwt de chatbots binnen een grafische interface, waardoor coderen overbodig wordt. Je hebt dus geen datawetenschappers of ontwikkelaars nodig. Ook kennis van AI is niet nodig. Iedereen in je organisatie kan aan de chatbots meebouwen of de chatbot aanpassen.

chatbots gebruik

Toepassing chatbots

Customer Service: Gebruik een chatbot om een virtuele servicemedewerker te creëren die altijd beschikbaar is. Chatbots zijn ook perfect om vragen aan de helpdesk te verzamelen en te confirmeren en chatbots kunnen kleine servicetaken uitvoeren.
Human Resources: Laat een chatbot je medewerkers bijvoorbeeld helpen bij het aanvragen van vakantie of het uitleggen van hun arbeidsvoorwaarden.

 

toepassingen chatbots

Meer toepassingen

Marketing: Gebruik chatbots om gerichte acties te delen met klanten, klanttevredenheid te monitoren en om gepersonaliseerde ervaringen te creëren gericht op betrokkenheid.
Sales: Laat chatbots leads kwalificeren, prijsindicaties afgeven aan potentiële klanten en pro-actief een gesprek starten. Zo kunnen je salesmedewerkers zich richten op het closen van de deal.
Finance en accounting: Laat je chatbot medewerkers bijvoorbeeld helpen met het declareren van gemaakte kosten.

Voordelen Microsoft Power Virtual Agents? 

Bouw chatbots snel en simpel: Bouw, test en publiceer krachtige chatbots sneller dan ooit. Power Virtual Agents maakt het bouwen van chatbots simpel door middel van automation, AI en een grafische interface. Daardoor kan iedereen er direct mee aan de slag. Ook medewerkers zonder ontwikkelervaring. 

 Verminder operationele kosten: Automatiseer het beantwoorden van veelvoorkomende vragen en maak bij menselijke servicemedewerkers tijd vrij voor de complexere vragen. Zo verminder je jouw operationele kosten. 

 Verbeter klanttevredenheid: Geef klanten 24/7 de mogelijkheid om problemen zelf op te lossen, met behulp van uitgebreide, gepersonaliseerde botgesprekken. Hebben klanten complexe vragen of problemen? Jouw menselijke medewerkers hebben hun handen vrij om ze op te pakken. Zo verbeter je de klanttevredenheid. 

 Voor meerdere kanalen en verschillende talen: Maak verbinding met klanten en medewerkers in verschillende talen. Zet je chatbots in voor websites, apps, Facebook, Microsoft Teams of elk ander kanaal dat wordt ondersteund door het Azure Bot Framework. 

Schaal veilig op door centraal management: Houd je chatbots veilig, ook als het aantal groeit. Door ze centraal te beheren, met ingebouwde veiligheidsrollen, behoud je altijd de controle. 

Continue vetering chatbots: Meet je kritieke KPIs automatisch en achterhaal nieuwe onderwerpen die je binnen je bots kunt inzetten. Laat zelflerende AI met natural language processing je bots continu verbeteren. 

 Verbind chatbots met Microsoft-oplossingen: Verbind je Microsoft-producten met elkaar door middel van honderden vooraf gebouwde connectoren. Integreer je chatbots simpel in je bestaande bedrijfsprocessen, met de Power Virtual Agents-functionaliteiten binnen je andere Microsoft-producten. Of maak je chatbots nog krachtiger door er functionaliteiten van andere Microsoft-producten in te verwerken. 

Naar contactformulier

robot agent

Combineer met Dynamics 365 Customer Service Insights

Power Virtual Agents werkt perfect samen met Dynamics 365 Customer Service Insights. Koppel Customer Service Insights en Power Virtual Agents en laat ze elkaar maximaal aanvullen. 

Dit wil ik ook

Wil jij – geheel vrijblijvend – verder praten over de mogelijkheden van Power Virtual Agents? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.