0418 68 35 00
Power BI
Ongeëvenaarde inzichten. Klaar in een oogwenk.

Power BI

Met Microsoft Power BI neem je beter geïnformeerde beslissingen door data te analyseren. Jouw gegevens worden gepresenteerd met behulp van actuele rapportages die je kunt bewerken, publiceren en delen. Power BI integreer je met andere tools als Microsoft Excel zodat je makkelijk kunt werken met jouw bestaande oplossingen.

Power Apps
Maak werk eenvoudig. Bouw je eigen toekomst.

Power Apps

Iedereen kan snel low-code apps bouwen en delen met Microsoft Power Apps. Zonder code te schrijven, kan je beginnen met het ontwikkelen van oplossingen door eenvoudig zelf apps te maken, te delen en te implementeren in de gehele organisatie.

Power Automate
Win tijd. Focus op de essentie.

Power Automate

Als het gaat om het verhogen van de productiviteit, is Microsoft Power Automate de juiste keuze. Power Automate is een Cloud gebaseerde service waarmee gebruikers processen en repetitieve taken kunnen creëren en automatiseren. Hierdoor bespaar je tijd en moeite.

Power Virtual Agents
Intelligente service. Altijd bereikbaar.

Virtual Agents

Met Microsoft Power Virtual Agents bouw jij gemakkelijk en zonder codering de chatbots die live in gesprek gaan met klanten en medewerkers. Deze virtuele agents helpen jouw klanten bij het automatisch oplossen van veelvoorkomende problemen, waardoor personeel zich kan concentreren op complexe verzoeken en waardevolle interacties.

Inspiratie

TOPdesk Connector

Samen met een van onze klanten ontwikkelde we een TOPdesk connector met behulp Power Automate. Bij het aanmaken en bewerken van een klant en contactpersoon in Dynamics 365 Sales worden deze automatisch beheerd in TOPdesk. Zo wordt het aantal administratieve handelingen beperkt en is het proces minder foutgevoelig.

Restaurant App

Heeft jouw bedrijf een eigen kantine en vind je een eigen kassasysteem te duur? Met de Restaurant App laat je medewerkers zelf producten registeren en afrekenen. De maaltijden wordt automatisch verrekend met het salaris.

Marketing & Sales Dashboard

Met een Marketing & Sales Dashboard gebruiken organisaties de kracht van Power BI om in één oogopslag inzicht in belangrijke stuurinformatie te krijgen. Ook kan men doorklikken en filteren om detailinformatie op regelniveau te kunnen bekijken. Het dashboard is ideaal voor zowel inzicht als rapportage.