0418 68 35 00

Microsoft Power Apps

Maak werk eenvoudig. Bouw je eigen toekomst.

Ervaren ontwikkelaars zijn momenteel moeilijk te krijgen en rekenen vaak een hoog uurtarief. En dat terwijl veel organisaties nu volop willen investeren in innovatie en digitalisatie. Het gat tussen vraag en aanbod is daardoor groot. Heb ook jij een tekort aan ontwikkelaars? Er is een oplossing: Microsoft Power Apps. Met dit low-code platform bouwen medewerkers snel en eenvoudig krachtige apps, ook al hebben ze geen codeerervaring.

Dit wil ik ook

Low-code app development

De term ‘low-code’ zegt het eigenlijk al. Low-code app development betekent dat je apps bouwt, zonder dat je daarvoor veel code hoeft te schrijven. Dat heeft een aantal grote voordelen.

Naar Power BI
Naar Power Automate
Naar Power Virtual Agent

low-code voordelen

Waarom Power Apps

  • Ervaren ontwikkelaars zijn moeilijk te krijgen en vragen vaak een hoog uurtarief. Met low-code kunnen ook mensen zonder codeerervaring werkende apps maken.
  • Je kunt apps in een veel sneller tempo lanceren. Je bent niet langer afhankelijk van schaarse ontwikkelaars en door standaardcomponenten te gebruiken voorkom je onnodig ontwikkelwerk.
  • Je kunt de Apps snel aanpassen. Op die manier sluiten je apps perfect aan op de daadwerkelijke processen.
  • Wil je nog een stap verder, dan kunnen ervaren ontwikkelaars de apps eindeloos uitbreiden met extra functies en koppelingen.

De voordelen van Microsoft Power Apps

Microsoft Power Apps is niet het enige low-code platform op de markt. Waarom kiezen voor Power Apps?

Direct aan de slag: Alles wat je nodig hebt staat voor je klaar. Met behulp van sjablonen en de eenvoud van drag-and-drop wordt het bouwen en lanceren van apps een makkelijke klus.

Geavanceerde functionaliteiten, zónder geavanceerde codeerskills: 
Het geeft je team de mogelijkheid om apps te bouwen met geavanceerde functionaliteiten, door kant-en-klare componenten. Complexe oplossingen, zoals AI, waren eerst alleen beschikbaar waren voor professionele ontwikkelaars. Met Power Apps voeg je ze toe aan je app, zonder een regel te coderen.

Geen limieten: Als professionele ontwikkelaars kun je de apps naar hartelust uitbreiden met Azure Functies en aangepaste connectoren naar andere systemen. Zo profiteer je van de snelheid en eenvoud van standaardfunctionaliteiten, zonder dat deze je limiteren.

Integreer met bestaande Microsoft-omgeving: Je kunt krachtige bedrijfsoplossingen bouwen door Power Apps te verbinden met je bestaande Microsoft-omgeving. Stimuleer innovatie en combineer Power Apps met de rest van het Microsoft Power Platform, Microsoft 365, Dynamics 365, Azure en honderden andere apps.

Naar contactformulier

training Power Apps in a week

App in a Week

Willen jij en je team aan de slag met het bouwen van een zakelijke app, maar vinden jullie het lastig om een start te maken? Maak dan gebruik van onze service ‘Power App in a Week’. Wij helpen je bij het ontwikkelen van jouw eerste zakelijke app en leren je ondertussen hoe je het in de toekomst zelf doet. Deze service bestaat uit een modulair contract van maximaal 10 dagen. Je bepaalt zelf de elementen, zoals training en visualisatie.

Inspiratie

Dit wil ik ook!

Wil jij – geheel vrijblijvend – verder praten over de mogelijkheden van Power Apps? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.