0418 68 35 00

Restaurant App

Power Apps

Een eigen kassasysteem te duur?

Heeft jouw bedrijf een kantine en vind je een eigen kassasysteem te duur? Prodware ontwikkelde de Restaurant App met Microsoft PowerApps om medewerkers in staat te stellen zelf producten te registeren en af te rekenen. De maaltijden worden automatisch verrekend met het salaris.

Inventarisatie

Door onze expertise in strategisch advies zijn we goed in het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsoplossingen, specifiek voor jouw branche. Wij helpen je bij het verkrijgen van heldere inzichten en vertalen samen met jou een strategisch plan naar tastbare acties, met behulp van het Power Platform.

Implementatie

Wij verkopen de Restaurant App niet als standaard product. Afhankelijk van jouw wensen stellen we een App template gratis beschikbaar. Voor de implementatie en aanpassing aan jouw situatie rekenen we een eenmalig bedrag van euro 3000. Voor deze template heb je alleen een Microsoft 365 licentie nodig.

Support

Prodware beschikt over een uitgebreide Customer Care afdeling met ervaren mensen. Met onze support en beheerdiensten helpen we je om de continuïteit van het Power Platform voor jouw bedrijf te waarborgen. Wij geven je deskundig advies en informeren je over nieuwe functies en praktische toepassingen.

Dit wil ik ook