0418 68 35 00

Payment Collection

Power Apps

Meer grip wilt op geldstromen

Payment Collection is een app die je helpt om de werkprocessen van jouw financiële afdeling eenvoudig te coördineren. Een geavanceerd dashboard geeft je een compleet overzicht van openstaande facturen. Door deze openstaande posten te identificeren en classificeren kun je taken binnen klant accounts koppelen aan een beschikbare agent. Met een klik houd je de prestaties van je team bij en krijg jij meer grip op binnenkomende geldstromen.

Download factsheet

Inventarisatie

Door onze expertise in strategisch advies zijn we goed in het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsoplossingen, specifiek voor jouw branche. Wij helpen je bij het verkrijgen van heldere inzichten en vertalen samen met jou een strategisch plan naar tastbare acties, met behulp van het Power Platform.

Implementatie

Wij verkopen de Payment Collection App niet als standaard producten. Afhankelijk van jouw wensen stellen we een App template gratis beschikbaar. Voor de implementatie en aanpassing aan jouw situatie rekenen we een eenmalig bedrag van euro 3000. Voor deze template heb je alleen een Microsoft 365 licentie nodig.

Support

Prodware beschikt over een uitgebreide Customer Care afdeling met ervaren mensen. Met onze support en beheerdiensten helpen we je om de continuïteit van het Power Platform voor jouw bedrijf te waarborgen. Wij geven je deskundig advies en informeren je over nieuwe functies en praktische toepassingen.

Meer informatie