0418 68 35 00

Kennis Matrix

Ondertitel

De juiste persoon voor de juiste klus

Heb jij inzicht in de kennis en kunde van je bedrijf? Weet jij wie waar in je bedrijf goed in is? Laat medewerkers hun eigen competenties beheren met de Kennis Matrix. Een handige Power App waar kennis is ingedeeld in categorieën en je een level aan een competitie toe kan kennen. Met Power BI rapporten kan vervolgens handig gefilterd worden op de juiste kennis.

Inventarisatie

Door onze expertise in strategisch advies zijn we goed in het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsoplossingen, specifiek voor jouw branche. Wij helpen je bij het verkrijgen van heldere inzichten en vertalen samen met jou een strategisch plan naar tastbare acties, met behulp van het Power Platform.

Implementatie

De Kennis Matrix is geen standaardproduct van Prodware maar we gebruiken de Prodware Kennis Matrix App template als startpunt voor u specifieke implementatie. Voor de implementatie en aanpassing aan jouw situatie kunnen we een passende aanbieding maken.

Support

Prodware beschikt over een uitgebreide Customer Care afdeling met ervaren mensen. Met onze support en beheerdiensten helpen we jou de continuïteit van het Power Platform voor jouw bedrijf te waarborgen. Wij geven je deskundig advies en informeren je over nieuwe functies en praktische toepassingen.

Dit wil ik ook!

Wil je eens – geheel vrijblijvend – kennismaken met onze experts? Vul dan onderstaand formulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons.