0418 68 35 00

Easy Field Service

Power Apps

Fieldmanagers krijgen meer inzicht in onderhoudswerkzaamheden

Zijn jouw engineers de hele dag op pad en wil jij ze ook voorzien van de juiste tools om informatie over klanten en werkorders uit te wisselen met de back office? Prodware heeft de gebruikersvriendelijke Easy Field Service App ontworpen om engineers in het veld te ondersteunen. Door deze app worden gegevens voortdurend gesynchroniseerd met Dynamics 365 Field Service en is belangrijke real time data voor iedereen zichtbaar. Zowel de engineers in het veld als de werknemers op kantoor zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Inventarisatie

Door onze expertise in strategisch advies zijn we goed in het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsoplossingen, specifiek voor jouw branche. Wij helpen je bij het verkrijgen van heldere inzichten en vertalen samen met jou een strategisch plan naar tastbare acties, met behulp van het Power Platform.

Implementatie

Wij verkopen de Easy Fiels Service App niet als standaard producten. Afhankelijk van jouw wensen stellen we een App template gratis beschikbaar. Voor de implementatie en aanpassing aan jouw situatie rekenen we een eenmalig bedrag van euro 3000. Voor deze template heb je alleen een Microsoft 365 licentie nodig.

Support

Prodware beschikt over een uitgebreide Customer Care afdeling met ervaren mensen. Met onze support en beheerdiensten helpen we je om de continuïteit van het Power Platform voor jouw bedrijf te waarborgen. Wij geven je deskundig advies en informeren je over nieuwe functies en praktische toepassingen.