0418 68 35 00

Prodware Desk Planner

Power Apps

Weer veilig naar kantoor

Om te zorgen dat de medewerkers van Prodware op een veilige manier terug kunnen keren naar kantoor, ontwikkelde Prodware de Desk Planner. Deze app stelt medewerkers van Prodware in staat om thuis één van de beschikbare werkplekken op kantoor te reserveren. Ze zien in de app welke werkplek beschikbaar is en bij wie je op de kamer zit. De Desk Planner is gebaseerd op het krachtige Microsoft Power Platform.

Inventarisatie

Door onze expertise in strategisch advies zijn we goed in het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsoplossingen, specifiek voor jouw branche. Wij helpen je bij het verkrijgen van heldere inzichten en vertalen samen met jou een strategisch plan naar tastbare acties, met behulp van het Power Platform.

Implementatie

De Desk Planner is geen standaard product van Prodware maar we stellen de Desk Planner App template gratis beschikbaar. Voor de implementatie en aanpassing aan jouw situatie rekenen we een eenmalig bedrag. Voor deze template hoef je alleen in het bezit van een Microsoft 365 licentie te zijn.

Support

Prodware beschikt over een uitgebreide Customer Care afdeling met ervaren mensen. Met onze support en beheerdiensten helpen we jou de continuïteit van het Power Platform voor jouw bedrijf te waarborgen. Wij geven je deskundig advies en informeren je over nieuwe functies en praktische toepassingen.

Veelgestelde vragen

Kunnen medewerkers ook ter plekke inchecken of een desk reserveren?

Ja, met de app is het optioneel mogelijk om ter plekke in te checken op kantoor. Zo kan je eenvoudig bijhouden wie er op wanneer op kantoor is geweest.

Is de Desk Planner een standaard product?

De Desk Planner is geen standaard product van Prodware maar we stellen de Desk Planner App template gratis beschikbaar. Voor de implementatie en aanpassing aan jouw situatie rekenen we een eenmalig bedrag van euro 3000. Voor deze template heb je overigens alleen een Microsoft 365 licentie nodig. Deze app geeft aan wat mogelijk is met het Power Platform. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Dit wil ik ook!

Wil je eens – geheel vrijblijvend – kennismaken met onze experts? Vul dan onderstaand formulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons.