Door Prodware Spanje

In een steeds meer verbonden wereld kunnen organisaties steeds beter profiteren van de mogelijkheden om standaard werkzaamheden te automatiseren. Het Power Platform kan daarbij een belangrijke rol spelen, de Low-Code-technologie is beschikbaar voor eindgebruikers. De suite bestaat eigenlijk uit zeven componenten die het, gecombineerd, mogelijk maken om de digitale transformatie van bedrijven in de huidige context aanzienlijk te versnellen. Samen met elkaar of gecombineerd met andere oplossingen biedt het de mogelijkheid om end-to-end applicaties te bouwen.

Vier componenten

De vier belangrijkste componenten van het Power Platform zijn:

Drie overige componenten

De drie andere componenten zijn:

Dankzij deze rijke integratie kun je profiteren van alle native integratiemogelijkheden met Microsoft 365Dynamics 365 en beschikbare Azure–services.

Mogelijkheden Power Automate

Van eenvoudige taken tot bedrijfsbrede bedrijfsprocessen, automatisering geeft jouw team de ruimte om meer waarde toe te voegen, minder fouten te maken en meer tijd over te houden voor zinvollere taken.

Microsoft Power Automate maakt automatisering van tijdrovende handmatige processen mogelijk. Het Low-code karakter van Power Automate betekent dat iedereen organisatorische processen kan automatiseren, zelfs in legacy-software en moderne cloudgebaseerde applicaties en services.

Kerncapaciteiten

Belangrijke kerncapaciteiten zijn:

3 soorten ’Flows van Power Automate-oplossingen

Intelligente automatiseringsplatform

Power Automate is het intelligente automatiseringsplatform waar bedrijven elke dag op vertrouwen. Tegenwoordig gebruiken meer dan 350.000 organisaties elke maand Power Automate en starten ze elke dag miljoenen processen en API-aanroepen, volgens gegevens van Microsoft.

Forrester is van mening dat Power Automate de meest complete automatiseringsoplossing in SaaS-modus is die er bestaat en een rijke en intuïtieve ontwerpervaring biedt die zowel eindgebruikers als professionele ontwikkelaars leuk vinden. De hybride mogelijkheid om High-Code met Low-Code te combineren en het feit dat je in de cloud werkt, maakt het een echt krachtige oplossing.